29.12.2005 г., 7:36 ч.

" " " 

  Поезия
539 0 0

 

Ще изплета от думите

за тебе есенен, букет примамлив.

Ще целуват цветята вместо мене,

очите ти и твоите ръце.

Ще ти разказват тихо и спокойно

за моето обичащо сърце.

Послушай ги и довери се.

О, не на мен

на слънчевите им лица!

 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??