29.12.2005 г., 7:36 ч.

" " " 

  Поезия
607 0 0

    "   "   "

Мираж било е всичко-

измамна, слънчева мечта.

Забързаните, топли утрини,

следобедите чакащи

и моите зарадвани очи.

Безбройните слова изречени

и тъжната пътека към света,

към който тичах искренна,

да му покажа колко съм добра,

как мога да обичам истински

и да дарявам светлина.

Мечта било е просто,

илюзия и самота!

 

 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??