5.01.2006 г., 20:35 ч.

* * * 

  Поезия
596 0 0


   * * *
Когато нощем гледаш към звездите,

когато искаш да заспиш -

една разплакана усмивка

ще те повика тихичко при мен.

Ще ти напомни, че те чакам,
ще ти напомни, че съм тук -
едно докосване до песен,
една целувка от сълза.....



 

 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??