Jan 5, 2006, 8:35 PM

* * * 

  Poetry
594 0 0


   * * *
Когато нощем гледаш към звездите,

когато искаш да заспиш -

една разплакана усмивка

ще те повика тихичко при мен.

Ще ти напомни, че те чакам,
ще ти напомни, че съм тук -
едно докосване до песен,
една целувка от сълза.....



 

 

© Елена Бързева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??