6.02.2007 г., 10:59 ч.

* * * 

  Поезия
538 0 4

Понякога е трудно да повярваш, 

че в мрака има светлина. 

Понякога е трудно да се взираш - 

от сълзите са слепи твоите очи! 

Ръце протягаш и оставяш си сърцето 

да води пътя ти напред! 

Безумно е дори да си помислиш,

 че тъй ще стигнеш надалеч!

 

 Но стъпките ти криволичат, 

понесли свойта самота - 

пренасят те през  болката и неуспеха, 

пречистена те връщат на света!  

Да, трудно е да се повярва - 

но в мрака грее светлина - 

незрима, тъжна, необятна, 

достъпна само за щастливци, 

закътали я в своите души! 

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??