4.01.2006 г., 21:51 ч.

* * * 

  Поезия
627 0 1

Чупя окови.

Бягам от затвори.

В нищото се крия.

От блатата пия.

В живота се изгубвам,

сред хората се шмугвам.

И опитвам и не мога,

и се разкъсвам от тревога.

А чувството отвътре ме изяжда

и съмнение в мене се насажда,

че няма да се справя със съдбата,

а зная, че ми е в краката.

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??