26.02.2007 г., 17:24 ч.

* * * 

  Поезия
892 0 2
Да помастурбираме с ножица в ръка,
да кълцаме, да режем, разпръсквайки греха.
Да се спрем, умираме, плачейки в нощта
и плътта раздираме, смучем си  кръвта.
Да кълвем не спираме, играем си с това,
да умират слабите във нашите крака,
да се гърчат, ближейки, шмъркайки пръстта,
а ние да се радваме, че ги боли така.
Да шизофренираме, сгърчени в калта,
да стопим последната капка доброта,
да еякулираме вовеки милостта
и с вик да възкачим безкрайна тъмнина.

© Кольо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??