6.05.2004 г., 14:40 ч.

* * * 

  Поезия
1444 1 0
КРАЧКИТЕ ТИ...
ДВИЖИМ СЕ ТОЛКОВА БЪРЗО,
ТОЛКОВА ОТДАВНА... ВАЖНО Е ДА НЕ СПИРАМЕ,
ДА НЕ СИ ПОЕМАМЕ ВЪЗДУХ.
ХАРЕСВАМ ТЕ...
ЧУВАШ РИТЪМА НА СТЪПКИТЕ МИ,
ПРОМЕНЯШ ГО БЕЗ ДА ТЕ УСЕТЯ.
ИСКАМ ДА ТЕ ВИДЯ, ДА ТЕ ЦЕЛУНА,
ДА ТЕ ВИДЯ ДОКАТО ТЕ ЦЕЛУВАМ.
ДА ДЪРЖА РЪКАТА ТИ И ДА ВЪРВЯ ДО ТЕБ...
ДА БЯГАМ ДО ТЕБ... ОТ ТЕБ...
ДА СЕ ЗАВРЪЩАМ...
ВСЕКИ ПЪТ НАНОВО
ОТ ОНЕЗИ ДЪЛГИ И ПРАШНИ УЛИЦИ,
КОИТО СА САМО МОИ...
НЕСПОДЕЛЕНИ И ЗАБРАВЕНИ,
ВСЕКИ ПЪТ НАНОВО...

© Ирена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??