16.04.2005 г., 13:09 ч.

*** 

  Поезия
675 0 1

         Струни на арфа съм – за теб аз трептя,

         вятър нежен съм – косите ти галя.

         Слънце жарко съм –  сърцето ти паля,

         Есен съм – сънят ти с багри ще  позлатя.

         Море безбрежно съм – на моя бряг ще стъпиш.

         Звезда далечна съм – при мен ще долетиш...

         Сълза от радост съм – ще ме изплачеш.

         Грях и болка съм – дали ще ми простиш?

 

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??