Загубих пътя...
Загубих и теб...
Загубих сърцето си...
Загубих всичко освен любовта си към теб...
Сега живея в(ъв) една лъжа.
Но какъв живот е това?
Живот обгърнат в болка и самота...
сълзи,които съм безсилна да спра...
Тръгваш си,а мракът те поглъща,
а аз оставам самичка в нощта,
раздялата жестока силно ме прегръща,
а сърцето ми разбито те моли “Върни ми любовта".
© Моничка Захарова Всички права запазени