18.03.2006 г., 17:53 ч.

* * * 

  Поезия
745 0 3

Истина ли е мечтата ми
Или живота ми е сън
Съществува ли тъгата ми
Или надеждата стои засрамена отвън.

Нощта отново е настъпила
И надали ще дойде скоро ден.
Луната слънцето застъпила
Както болка, щастието в мен.

Над любовта, омраза надделява
И диря кървава след себе си оставя.
Чрез мене всичко болка причинява
Защото след нощта отново нощ настава.

© Фа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??