18 мар. 2006 г., 17:53

* * * 

  Поэзия
751 0 3

Истина ли е мечтата ми
Или живота ми е сън
Съществува ли тъгата ми
Или надеждата стои засрамена отвън.

Нощта отново е настъпила
И надали ще дойде скоро ден.
Луната слънцето застъпила
Както болка, щастието в мен.

Над любовта, омраза надделява
И диря кървава след себе си оставя.
Чрез мене всичко болка причинява
Защото след нощта отново нощ настава.

© Фа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??