Тъмно и тихо.
Топло отвътре.
Студено отвън.
Чаша с уиски без лед.
Кутия с две цигари.
Мисли и чувства.
Често неказани.
А казаните - в сън.
Липсваш ми.
Искам те до мен.
Ти тръгна и забрави.
Обещаното не е за ден.
"Обстоятелствата са такива.
Недей да ме виниш."
А до скоро сваляше звезди.
Върни се, моля те!
Не ме лъжи!
Не обещавай!
Просто с мен бъди!
© Крис Всички права запазени