30.11.2008 г., 22:53 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
870 0 4

Търсех те в дима, излитащ от комините на сгушените къщи,

в пожълтелите, стъпкани и смачкани листа на улицата,

търсех те в мрака с цигара в ръка.

Чаках знак от теб, че ме обичаш (още),

Примирих се, там може би вече имаше друга.

Нямаме шанс, краят е ясен.

Ти там, аз тук или някъде другаде...

© Пролет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??