Пада звезда,
погледни я,
а после
желанието
свое изречи.
И напук на ония -
завистниците,
на мен в
нежна
обич се
вречи.
Пада звезда,
нещо
вълшебно,
ти пожелай!
За себе си
не искам
нищо.
Дай ми
само
малък къс
от твоя рай!
© Валентин Кабакчиев Всички права запазени
Моите поздравления!