Sep 17, 2006, 2:46 PM

*** 

  Poetry
1155 0 4

 

Пада звезда,

погледни я,

а после

желанието

свое изречи.

И напук на ония -

завистниците,

на мен в

нежна

обич се

вречи.

Пада звезда,

нещо

вълшебно,

ти пожелай!

За себе си

не искам

нищо.

Дай ми

само

малък къс

от твоя рай!

 

© Валентин Кабакчиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??