3.06.2006 г., 9:34 ч.

* * * 

  Поезия
646 0 0
  О, мой Дяволе,
с усмивка лека "Сбогом" казвам ти сега.
 Сърцето, което те обичаше,
      в забрава изгоря.
  С радост сълзите си аз отпращам
да горят и те в забвение -
    едно неистово копнение
  по гълъб бял отлита надалече,
      но няма смисъл -
лъжа е, че не те обичам вече.

© Нати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??