24.12.2007 г., 18:47 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
599 0 6
Бъди илюзия неуловима
и в съня ми потайно надничай,
но докато на този свят ме има,
упорито все ще те обичам.

Крий се и бягай - аз зная,
звездите ще светят отново,
когато самотно за теб ще мечтая,
дори да сме казали сбогом.

Но пътя щом спре ни,
в различни посоки поели,
върни ми сърцето,
върни ми душата ми,
че и те са за тебе сълзи пролели!

Прости ми! Прости на детето,
което се влюби, което желае,
че в гърди ми остана женско сърцето
а сред хиляди други то ТЕБ ще познае!

2001

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??