2.04.2008 г., 21:51 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
589 0 3

Ти ме остави, когато

заради тебе нараних.

Не те нарекох предател,

но така и не простих.

 

Сега се връщаш безумен,

с мълчаливо признание,

че си от самотата обрулен

и пак без троха разкаяние.

 

А аз те приемам безсловна,

да те отблъсна безсилна,

макар вместо обич и роза,

да носиш бъдещо сбогуване.

2005

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??