10.01.2011 г., 18:18 ч.

* * * 

  Поезия
691 0 3

Останаха ми песни неизпяти

и думи, от тревога премълчани,

и чаши пресушени, недоляти,

и погледи, от страх недоразбрани.

 

 Останаха молитви неизказани,

целувки със любов неоправдани...

Но спомени, от тебе небелязани,

така и не останаха скътани.

 

Остана ли какво да преживея

и “смислено” какво да нарека?

Нали за нищо вече не копнея -

усмивки безнаказано крада...

 

И в мен остана място опустяло

и празно ще остава занапред,

почернено, до въглен изгоряло,

но тръпнещо единствено за теб.

 

А аз накрая... себе си оставам...

Не мога всяка грешка да поправя.

Да има как - душата си продавам,

да мога само тебе да забравя...

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще дойде момент, в който ще осъзнаеш колко безсмислена и напразна е била цялата ти болка! Не идеализирай някой, който е бил прекалено глупав и съвсем неспособен да те разбере! Ти си Тук и Сега!
  • Не си продавай душата, ще дойде някой, който ще заслужава да му я дадеш
  • Лауу много в хубаво!!
    Поздравления от мен, прекрасно произведение
Предложения
: ??:??