15.10.2007 г., 21:38 ч.

* * * 

  Поезия
462 0 6
 

****

Здравей отново, сладък сън!

Понеси ме сред цветята

докато в света навън

не настъпи пак зората.

Обвий ме с розови листа,

упой ме с нежен аромат,

разкрий ми приказни места,

въведи ме в лунния палат.

А после... сбогом, цветен сън!

Върни ме в хладната завивка.

Небето розовее вън,

а аз ще стана със усмивка.

© Тинка Това Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??