6.03.2010 г., 12:24 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
524 0 0

Търся липсващата част от мен.

Тя е скрита надълбоко,

непокътната досега…

Ти я откри с твоя тайнствен поглед

и в миг забравих всичко.

 

Тези силни ръце,

които ме обгръщат нощем.

Тези дълбоки и искрени очи,

даряващи ми желание за живот.

 

Иска ми се да бъда вечно твоя!

Да не спират да туптят сърцата ни

и при всеки поглед да се чувствам обичана, желана

и Твоя!

© Ляля Ляля Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??