29.08.2007 г., 0:20 ч.

* * * 

  Поезия
391 0 1
Сънят ме среща с теб, когато вали. Капките падат горещи в порой от сълзи. Вятърът раздухва есенни листа и разкрива още малко от една мечта. Ще ми се да можех да желая и да вярвам, без да давам, без да се съмнявам, защото светът е тесен и малък, а животът - прекалено кратък. И не искам да се убивам бавно, и да се връщам се назад, да мисля и да разрешавам, да вярвам и пак да се съмнявам. (27 август 2007г.)

© Тони Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Един човек казваше,че трябва да се търсят нови рими.Имам чувството,че това важи и за теб,сякаш си ползвала първата попаднала ти рима.Това е моето мнение.
Предложения
: ??:??