Написах края,
после началото,
сложих заглавие –
“Накрая мисли”.
Опитах от пая -
направо във рая -
миг фантазия
и се стопи.
Сънувах я дълго -
спомени сладки
мълчат и се смеят -
отворих очи.
Затворих врати,
затворих прозорци,
прегърнах себе си
и отворих сълзи...
© Жоро Всички права запазени