22.08.2006 г., 16:26 ч.

* * * 

  Поезия
812 0 6

И ний те молим да не тръгваш,

Да се спреш,

Да ни прегръщаш ден след ден,

С очи прекрасни да ни галиш,

Да не виждаме нивга в тях

Поглед сломен.

И косите ни вечер да решеш,

Не тръгвай!

Без теб татко е сам!

Обичаме те безусловно, майко,

И вечно би ни липсвал твоят огнен плам.

© Йорданка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??