23.05.2006 г., 20:48 ч.

* * * 

  Поезия
726 0 2
          НА Мишо

Както куче-бебе - не разбираш,
че от твоята игра боли.
Лаеш, драскаш, зъбите си впиваш,
докато накрая прокърви.

Не помагат ласките, каишката,
нито наказанията в банята.

Но... захване ли да хапе истински
кучето остава безстопанствено!

© Анелия Шишкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??