2.06.2007 г., 21:37 ч.

* * * 

  Поезия
484 0 2
Скромна, искрена, засмяна
родих се, бях и съм,
горда, дива и желана,
като отнесена от някой сън...
Боса ходя по тревата,
а навред:
цветя, искри, прелюдии,
а хората - усмихнати, щастливи,
подобни на илюзии...
И фанфари да засвирят,
заря да блесне в тъмнината...
О, аз щастлива съм
и най-щастлива на Земята!

01.06.2007г.

© Ани Ракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??