3.05.2008 г., 10:27 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
742 0 2

Първа


Знам, че я обичаш,
че за тебе тя е всичко.
Във любов ти и се вричаш
и забравяш, че аз била съм първа.
Преди да доиде тя,
преди да я обикнеш,
първо моите очи съзря,
държеше моите ръце,
галеше и моите коси,
а сега си влюбен в нейното лице.
Била съм първа, не забравяй!
Може тя за теб да е една,
но пак ще дойдеш ти при мен, повярвай.
Ще бъдеш наранен
и ще се сетиш, че била съм първа...
от нещастна обич ще си съкрушен...
Но знаеш ли, нека друга те лекува,
болка достатъчно ми причини,
нека тя да те целува,
аз си трагвам първа... призори
.

© Габи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря!!!:*
  • "Но знаеш ли, нека друга те лекува,
    болка достатъчно ми причини.."
    Достойна позиция! Поздрав!
Предложения
: ??:??