30.04.2005 г., 13:18 ч.

***** 

  Поезия
751 0 0
Нежните ти пръсти развяват моите коси.
Твоите устни докосват моите,
а невинният ти детски поглед
се е вперил в мен, сякаш иска
да ми каже: "Обичам те!"

Тогава времето спря.
Спря и всичко около нас.
Но само любовта ни един към друт
не е спряла да гори в нашите сърца!

© Снежана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??