11.02.2007 г., 17:10 ч.

* * * 

  Поезия
483 0 5
Защо ме остави, а сега ме викаш?
Защо гласа ми остави да вика след тебе напразно?
Защо ръцете остави тебе да чакат?
А след теб остана само мрака...

Защо сега ме викаш - объркан и сам?
Нима си спомни нещо за мен и обичта?
Добре, ела и не забравяй пак -
за мене и обичта!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??