16.08.2009 г., 22:20 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
533 0 4

За първо място
във света се боря:
или за второ!

На ръба на пропаст
аз се смея.
И пред мрака вечер,
предпочитам
светлината дневна!

И давам обич
и я търся, да.
До дъното
на морето дълбоко:
обичам Йордан!

27 юли 2004 г.



© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??