За първо място
във света се боря:
или за второ!
На ръба на пропаст
аз се смея.
И пред мрака вечер,
предпочитам
светлината дневна!
И давам обич
и я търся, да.
До дъното
на морето дълбоко:
обичам Йордан!
27 юли 2004 г.
© Ема Венева Todos los derechos reservados
в заглавието