3.08.2006 г., 17:26 ч.

*** 

  Поезия
964 0 3
Хубаво е с тебе!
И с мен на теб, нали?
Влюбен ли си в мене?
А аз във теб дали?
Има ли значение?
Нямаше до вчера...
И дали, знамение
или пък химера?
Как? Защо се случи?
Трябва ли да знам?
Ти да знаеш искаш ли?
Има още плам?
А пък не би трябвало -
Спомен ще си ти!
Аз не съм забравила...
Ти забрави ли?
Няма да те питам.
Ти не питаш също.
Ромът щом си сипеш,
вече ще съм вкъщи...
Тъй да си остане -
розово мехурче!
Малък сладък спомен
за едно сладурче!

© Виржиния Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??