18.02.2006 г., 23:50 ч.

:-)))) 

  Поезия
838 0 15
Ти извор си на вдъхновение
сърце на моето сърце
с тебе скуката е приключение
в сънят ми-твоето лице

Ти извор си на всяко чувство
горящо в моята душа
близостта ти е изкуство
гласът ти-цвете в пустушта

Ти искрата си която
пали клада вътре в мен
през зимата настъпва лято
оставам в сладкия ти плен

В прегръдките ти дишам леко
целувките ти са криле
с теб потъвам сред мечтите
за теб е моето сърце

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??