11.08.2006 г., 0:06 ч.

... 

  Поезия
618 0 3

Ще можеш ли да тръгнеш, без да се обърнеш ?
Ще можеш ли да тръгнеш, без да искаш времето да върнеш ?
Ще можеш ли да тръгнеш, без болка да изпиташ ?
Ще можеш ли да тръгнеш, и името ми вече никога да не изричаш ?

Ще можеш ли някога да ме забравиш,
И спомена за мене да спреш в сърцето си да пазиш,
И ще можеш ли в всяка друга мен да срещаш,
И колко те Обичах с болка да се сещаш ?

Ще можеш ли с тази болка да живееш ?
Ще можеш ли за миналите дни отново да копнееш ?
Ще можеш ли някога да разбереш,
че Обичах те и дадох шанс да избереш?

Ще можеш ли някога да си простиш,
че нея избра ти вместо мен,
или вечно ще търсиш начин да си отмъстиш,
за грешката ти спрямо мен!

© Албертина Ватралска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??