22.07.2004 г., 18:45 ч.

* * * 

  Поезия
964 0 0
Време е тръгвам, капитане,
на запад хоризонтът ме зове,
а в твоето пристанище оставям
приятели, деца и страхове.

Една любов да търси своя път
и верен рицар смело да я брани,
дано молитвите ми стигат този кът
и да лекуват скритите му рани.

Всичко ти оставям- и смехът,
и изгревът, и залезът са твои,
тръгвам си единствено с мига
на вятъра, отключил любовта ни.

© Спаска Милева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??