1.05.2011 г., 11:14 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
586 0 1

Отнесена във ритъма на времето,

аз виждам синевата и промяната.

Вопълът, стенанието, копнежът

за бурни страсти и емоции

притихват в мен…

 

А времето – ценният мъдрец

показва пътя  на разколебания „слепец”.

И колкото е щастието на Земята,

толкова е и болката в душата…

 

Усмивката, добрата дума, копнежът и

чувството на лекота

са чародейни  знаци и показват

Любовта.

© Даниела Цветанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Промяната е за добро, вярвам!
    А любовта е наистина онова чувство, носи копнеж и лекота, а не наркоза и психоза!
    Харесах стихът ти!
Предложения
: ??:??