16.10.2007 г., 10:41 ч.

... 

  Поезия
699 0 10

Днес е ден благословен,
ражда се една надежда,
всичко тръпне вътре в мен,
всичко е красиво, нежно...
Като първи плач на бебе
озарява тишината,
и от радост всичко грее
с цветовете на дъгата.
Днес е ден благословен,
този миг е миг за обич,
всичко се усмихва в мен
и за щастие се моля.


Днес е ден благословен!!!

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??