10.09.2006 г., 0:44 ч.

* * * 

  Поезия
551 0 3
Прекрасно чувство се заражда във душата
любовта неописуема ме прави тъй богата
и щастието изведнъж познах,
що е да си влюбен истински разбрах.
Светът аз гледам през розови очила
усетих пагубната сила на страстта,
която ме кара да тръпна,да живея
и за моето момче все по-силно да копнея.
Огънят на любовта гори в сърцата ни
и нищо на света не може да го угаси,
денем ти си мойта светлина,
а през нощта си ярката луна.
Каква наслада е за мен това,че ти си моят любим,
когата сме двама това за нас е миг неповторим
и усещам как сърцето бие лудо,
и признавам,че това за мен е чудо.
Животът сега за двама ни е отреден
и сякаш той е рай блажен
отдавам се докрай на това чувство непознато
и вярвам,че любовта ни струва много повече от злато.
Любовта изведнъж ни връхлетя
без дори да пита готови ли сме за нея
в най-силната си светлина блести
и няма да позволи злото да ни сполети.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??