19.11.2006 г., 18:16 ч.

* * * 

  Поезия
665 0 4

Не гледай звездите,
защото ще си спомниш за
моята душа изпълнена със
бели многоточия!
Не гледай небето,
защото ще си спомниш очите ми
с нехание отминалите!
Не гледай слънцето,
защото ще си спомниш огънят
в сърцето ми,от който ослепя!
Защо искаш да съсипеш живота си
заради нещо,което не е било,
заради един блудкав сън във
миг на отчаяние?
Не доизпивай бутилката с вино!
Остави малко за моята неискрена обич....
...и за следващото голямо предателство.

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??