7.10.2006 г., 22:02 ч.

... 

  Поезия
595 0 2
Ако цвете те разплаче, ако сълза сърцето ти рани,
знай че ти си още силен, че човек си още ти!
Ако прегръдка те разчувства, ако поглед те съзре,
знай че ти си още нужен... че човек си още ти!
Колко мъка ще е нужна, радостта в окови да плени,
колко сила ще е нужна, животът пак да продължи.
Не се предавай щом ранят те, не се страхувай от смъртта,
знай че ти си още нужен, че човек си още ти!


Елина 19 години

© Ивайло Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??