22.10.2006 г., 19:59 ч.

* * * 

  Поезия
859 0 12

Животът понякога за нас е безчестен,

а хората – сиви, без капчица вяра

пътуват по пътя, във влак едноместен

и болка стаена във тях бавно догаря.

Човекът на днешното, новото време

е забързан, загрижен, но все единак.

Научен, че всичко за него е бреме,

загубил надежда за другия бряг.

© Биляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??