Oct 22, 2006, 7:59 PM

* * * 

  Poetry
864 0 12

Животът понякога за нас е безчестен,

а хората – сиви, без капчица вяра

пътуват по пътя, във влак едноместен

и болка стаена във тях бавно догаря.

Човекът на днешното, новото време

е забързан, загрижен, но все единак.

Научен, че всичко за него е бреме,

загубил надежда за другия бряг.

© Биляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??