16.02.2008 г., 19:51 ч.

... ... ... 

  Поезия » Любовна
616 0 2

Любовна сянка

ме съблича,

изпраща ме

към лунната зора.

Светът,

тъй уморен от тичане,

се сгушва

в моите крака.

Изтръпнала

очаквам

да се сбъдна,

щом приютих

и този свят,

ще имам сили

за последно вричане,

преди

отново

да заспя!

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??