5.02.2007 г., 3:00 ч.

* * * 

  Поезия
592 0 1

Любов голяма в мен гори.

Любов такава винаги ме пари.

Реши кога да сложиш точка, завинаги ме забрави.

Мечта ми беше с тебе да живея, мечта ми беше с тебе да умра.

Превърна всичките мечти в измама, душата ми погуби ти.

Неще се заличи усмивката ти нежна, през изминалите дни.

Изгубен съм без твойта топлина, изгубен в дъното на моята душа.

Затворен в собствената си тъга, не виждащ светлината на деня. За мен една си ти!

На всички ще го кажа.

© Просто Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??