28.05.2009 г., 18:28 ч.

* * * 

  Поезия » Бели стихове
395 0 1

Фалшиво кино,

употребявана камера,

празен кадър,

запечатен момент,

цветна снимка,

спомен изтрит,

старост заслужена

почива

в край повторяем,

изчистен

от съвършенство...

 

Музикална стълбица,

ноти разбъркани,

прашно пиано,

объркан акорд,

неподготвен тон,

нереална песен,

младост обезумяла,

живее

в средата на започващото,

посипано

със естественост...

 

Дървен статив,

фон измислен,

не подострен молив,

натюрморт нарисуван,

прозрачна картина,

пастелни бои,

детство невинно,

съществува

в ново начало,

пречистено

до съвършенство от естественост.

 

 

© Славка Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересен стих, нестандартен и много хубав! Поздрави
Предложения
: ??:??