3.11.2009 г., 22:48 ч.

... 

  Поезия » Бели стихове
471 0 4

Флейта,

уличен певец,

в глухото,

с оттенък на сиво,

пикантен образ,

гласовит човек

провиква се...

 

отеква

глъчката на мълчаливи хора...

 

... скована мисъл,

безлично безразличие,

липсва

жажда за живот,

със слух

на състояние вяра.

 

Сцена,

пътуващ артист,

в сляпото,

с оттенък на бяло,

завладяваща фигура,

даровит човек

играе роля...

 

нахлува

премиерната публика...

 

... събудено съзнание,

интригуващо желание,

явява се

нужда от живот,

сьс зрение

на състояние надежда.

 

Игрище,

спортен отбор,

в осакатеното,

с оттенък на червено,

млади играчи,

способен треньор,

насърчава...

 

скандира

въодушевената агитка...

 

... свободна воля,

болезнена необходимост,

присъства

сила за живот,

с вкус

на състояние любов.  

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Сюзън! Щастилва нощ!
  • скована мисъл,
    безлично безразличие,
    липсва
    жажда за живот

    !!!
  • Благодаря ти, Еми! Радвам се
  • Благодаря ти, Веси! Радвам се, че не пропускаш моя публикация
    Усмихнат и щастлив ден, ти желая мила!
Предложения
: ??:??