8.10.2008 г., 6:22 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
698 0 7

търпението
ми,
Адонис,
измерва се
не с жестове
или минути

 

а
със солта
в очите
способността
ми да
се
раждам
и
умирам
всеки път
когато
думите ти
като камъни
застигат ме

 

защото
този
път, Адонис,
наистина
ме
изгуби...

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??