4.09.2008 г., 20:05 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
562 0 1

Чувствата останаха безмълвни,

мислите притихнаха във тях.

Очите гледат някак тъжни,

сълзи се ронят, вледенени от страх.

 

Не виждам лъч във тъмнината,

страхувам се от тежката тъга.

Оставам тук със самотата,

душата ми е в истинска мъгла.

 

Не стой така безмълвно и нелепо,

стопли ме, извади ме от това!

Обичай ме истински, горещо!

Приюти пламенната ми душа!...

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??