3.07.2007 г., 19:49 ч.

*** 

  Поезия
838 0 3

Изсвирване момчешко ме събуди
ти не си - аз знаех,
но любопитството ми
леко и на пръсти отскубна се навън.
И молекулата ми щастие
се пръсна в силуета черен
на момиче и момче.
Прегърнали нощта под тихата тераса,
целуваха се чак до сутринта.

© Милена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??